Vroedvrouw

Zwangerschap en geboorte zijn een van de belangrijkste gebeurtenissen in ons leven.

Met aandacht en liefde begeleid ik je als vroedvrouw tijdens jouw zwangerschap, de geboorte en tijdens de kraamperiode.

 

Autonomie is een basiswaarde in de begeleiding. Dit betekent dat je/ jullie vanuit je eigen wijsheid, vrijheid en zelfstandigheid, verantwoorde beslissingen mag/ mogen nemen.

De keuzes die jullie maken komen voort uit dat wat belangrijk en waardevol voor jullie is in het proces van zwangerschap, geboorte en ouderschap.

In de gesprekken die we voeren deel ik de verloskundige vakkennis en ervaring die ik heb opgebouwd.

Middels coaching en counseling onderzoeken we welke kennis en inzichten jullie mee laten wegen en welke waarden voor jullie belangrijk zijn in de stappen die we zetten.  

 

In mijn begeleiding laat ik jou als zwangere voelen en in verbinding zijn met jouw eigen wijsheid. Als je in verbinding bent met jouw eigen intuïtieve stem en wijsheid, dan weet je vanuit deze bron wat je wilt en nodig hebt.

Ik gebruik ontspanningsoefeningen en geleide meditatie om je dieper met jezelf en je kindje in contact te brengen.

 

Een baring is het meest ideaal als je je als zwangere vrouw, veilig, vertrouwd, gerespecteerd, geliefd en ontspannen voelt.

Samen vormen wij een gegronde basis waarin jij, vanuit je eigen kracht en zelfvertrouwen je kind geboren kan laten worden.

 

 

Als vroedvrouw ben ik aangesloten bij VIVE, Vroedvrouwen in Verbinding.

Ben je zwanger en op zoek naar een bij jouw passende verloskundige, die je begeleidt in dit traject, dan verwijs ik je graag naar de website van VIVE.